Over mij

Sinds 3 jaar ben ik aan het haken en vindt het echt super leuk. Steeds meer kinderen in mijn omgeving vinden het interessant en leuk wat ik doe en zouden dit ook wel willen leren, zoals mijn nichtje. Zij is op dit moment 9 jaar en net begonnen met het haken, en ik merk dat ik haar heel graag wil helpen, maar ik woon wat verder weg. Het lijkt me super leuk om ook andere kinderen te leren hoe je haakt en wat je kunt haken, maar vooral ook te helpen met allerlei tips om je haakwerk er nog leuker en mooier uit te laten zien.

Lekker creatief bezig zijn en dus ook het haken helpt mij om heerlijk rustig te worden en dat is best wel eens nodig in deze drukke wereld waarin we nu leven. Een wereld waar al zoveel moet, gemopperd wordt, verdriet is. Hoe lekker is het dan om even rustig te zitten en iets heel leuks of moois te maken. Voor jezelf of juist voor iemand anders!

Ik ben zelf begonnen met mutsen, maar haak nu eigenlijk alles: omslagdoeken, knuffels, babyslofjes, kindervestjes, mutsen, sjaals, mascottes.

Omdat ik niet altijd tevreden ben over mijn werkjes heb ik ook geleerd om patronen aan te passen (wat groter, kleiner, langer, net wat), zodat ik daarna wel tevreden ben. Zo heb ik ook mijn eigen patronen gemaakt. Een Minionmuts zelf bedacht, met Minionsjaal natuurlijk en ook een heel eigen poncho heb ik ontworpen.

Om anderen te inspireren en enthousiast te maken is als een droom voor mij. Hoe leuk is het als ik mag en kan delen van iets wat ik heel graag doe en goed kan en wat anderen wellicht ook heel erg zou helpen. We hoeven niet allemaal alles helemaal zelf uit te vogelen, daar kunnen we elkaar heel erg goed bij helpen.

Zelf ben ik moeder van 2 jongetjes en nog een dochtertje, maar die is nog te jong om te haken en de jongens willen het echt niet leren.

Heb je vragen, speciale verzoekjes, problemen, dan mag je me altijd mailen, bellen of een berichtje sturen via Facebook.